Teatrul – în aer liber!

Am încercat să urmăresc activitatea principalelor teatre de stat și independente din țară și din București și să vă prezint mai jos o listă a celor care s-au organizat astfel încât să își poată muta măcar o parte din activitate în aer liber. 

Lista este deschisă și sigur va mai suferi modificări întrucât sunt convinsă că este foarte posibil ca și alte instituții de profil să li se alăture în viitorul apropiat.

*ordinea teatrelor este aleatorie, începând cu cele din țară și terminând cu cele din București. 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Toma Caragiu din Ploiești urmăriți pagina lor de facebook

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște urmăriți pagina lor de facebook

Dragilor, revenim, în forță, în aer liber, la Grădina de Vară din Parcul Chindia, și toată vara vom fi acolo, în fiecare sâmbătă!

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Alexandru Davila din Pitești urmăriți pagina lor de facebook

Având în vedere creșterea accentuată a numărului de îmbolnăviri cu SARS – COV2 înregistrată la nivelul județului Argeș, evenimentele culturale programate în perioada următoare vor fi suspendate. 😷

📌Î n consecință, atât premiera spectacolului “Cabaretul cuvintelor” cât și manifestările publice organizate la final de săptămână vor fi reprogramate.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Maria Filotti din Brăila urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galați urmăriți pagina lor de facebook.


 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Municipal din Baia Mare urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Nord din Satu Mare urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe urmăriți pagina lor de facebook.

 
 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Regina Maria din Oradea urmăriți pagina lor de facebook.

 
Teatrul Regina Maria își rezervă dreptul de a face modificări în program!
Accesul publicului după începerea spectacolului se va putea face doar la pauză.
Biletele pot fi achiziționate atât online pe www.bilete.ro (începând cu data de 11 iunie), cât și la fața locului începând cu două ore înainte de începerea evenimentului.
Teatrul Regina Maria este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul Județean Bihor.
Reprezentant legal: Elvira Rîmbu
Accesul la filmările spectacolelor care fac parte din arhivă este gratuit. Acestea vor fi transmise on-line pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național din Târgu Mureș – Compania Liviu Rebreanu urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Municipal Bacovia din Bacău urmăriți pagina lor de facebook.

Programul de spectacole lunii august și septembrie

Vineri, 11 septembrie, ora 20, Bărbați singuri, regia Geo Balint

Sâmbătă, 12 septembrie, ora 18, Scufița roșie, regia Geo Balint

Duminică, 13 septembrie, ora 11, Scufița roșie, regia Geo Balint

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova urmăriți pagina lor de facebook.

🌿se deschide Grădina TNC 🌿🌿

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Vasile Alecsandri din Iași urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național Aureliu Manea din Turda urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Vest din Reșița urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Particular din Brașov urmăriți pagina lor de facebook.

 
 
 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Artă din Deva urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroșani urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Vasilache din Botoșani urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Stat din Constanța urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Radu Stanca din Sibiu urmăriți pagina lor de facebook.

„Metamorfoze”, regia Silviu Purcărete, „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț și „Balul”, regia Radu Nica sunt primele spectacole pe care Teatrul Național Radu Stanca Sibiu le prezintă la Fabrica de Cultură, Scena Outdoor, în acest an. Spectacolele vor avea loc în aer liber și se vor juca în prezența unui număr limitat de spectatori. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe site-ul TNRS sau din rețelele partenere: Entertix, Kompostor.ro, Bilet.ro, Eventbook, Iabilet.ro și TomTix.ro.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național din Timișoara urmăriți pagina lor de facebook.

Teatrul Național din Timișoara lansează, la începutul lunii septembrie, în deschiderea stagiunii 2020 – 2021, cea de-a XXV-a ediție a celui mai important festival dedicat dramaturgiei românești, plasate în context european, Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești (FEST-FDR).

În ciuda faptului că – la fel ca peste tot în lume – capacitatea și modalitățile de funcționare ale teatrului au fost drastic modificate de pandemie, pe parcursul lunii septembrie, Teatrul Național pune în practică o nouă formulă a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești, colând o serie de spectacole ale teatrului, repaginate în aer liber, cu selecția națională de spectacole a FEST-FDR pe noua scenă de teatru în aer liber creată de Teatrul Național în acest scop.

Astfel, primele spectacole ale lunii septembrie sunt programate după cum urmează:

* marți, 1.09 și miercuri, 2.09, ora 20, Aeroport de Ștefan Caraman, regia artistică Ion-Ardeal Ieremia;

* sâmbătă, 5.09 și duminică, 6.09, M-am hotărât să devin prost după Martin Page, regia artistică Antonella Cornici;

* marți, 8.09 și miercuri, 9.09, Cloaca de Maria Goos, regia artistică Mihaela Lichiardopol.

Vom reveni în foarte scurt timp cu detalii privind selecția spectacolelor incluse în festival.

Bilete se pot achiziționa online pe www.tntimisoara.com. Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic) se vor redeschide începând de vineri, 21.08.2020, având orarul de funcționare între orele 11 și 19, de marți până duminică.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național I.L.Caragiale din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Operei Comice pentru Copii din București urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Nou din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Unteatru din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Dramaturgilor Români din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Nottara din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Artă din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Elisabeta din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Mic din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Evreiesc de Stat din București urmăriți pagina lor de facebook.

Dragi spectatori,

Vă mulțumim pentru toate aceste luni, în care ne-ați fost aproape, în mediul online!

Vă anunțăm, cu bucurie, faptul că vom continua stagiunea de vară, începută cu două săptămâni în urmă, cu următoarele spectacole:

 

Evenimentul se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Pentru spectacolele programate în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”, vom pune în curând biletele în vânzare.

Suntem nerăbdători să ne revedem!

#stagiuneadevarăTES

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Stela Popescu din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Bulandra din București urmăriți pagina lor de facebook.

Teatrul Bulandra se redeschide. Nu cu cele două săli, ci cu spectacole în aer liber. În parcuri, grădini, la festivaluri. Ne revedem curând. Foarte curând. Vă spunem mai jos când, ce și unde, Și, mai ales, de ce. Așadar, pe curând.

 

În septembrie:
🎭 Duminică, 6 septembrie | TREAPTA A NOUA de Tom Ziegler, regia Anca Maria Colțeanu | Grădina TVR
🎭 Joi, 10 septembrie | TREAPTA A NOUA de Tom Ziegler, regia Anca Maria Colțeanu | Grădina TVR

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu spectacolele din cadrul festivalului „Teatru sub lună” din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Odeon din București urmăriți pagina lor de facebook.

🔖 Deschidem 𝑺𝒕𝒂𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒂 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔:

🗓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐓𝐀𝐂𝐎𝐋𝐄𝐋𝐎𝐑 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔:
(23 iulie – 25 septembrie)


◼︎ Vineri, 11 septembrie, ora 21:00 – ℕ𝕒𝕥𝕦𝕣𝕒 𝕞𝕠𝕒𝕣𝕥𝕒 𝕔𝕦 𝕟𝕖𝕡𝕠𝕥 𝕆𝕓𝕖𝕫 de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, scenografia Constantin Ciubotariu
_________________________
◼︎ Duminică, 13 septembrie, orele 10:30 și 18:30 – „Clasic e Fantastic – Copilăria lui Enescu”, un proiect educativ prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 și 10 ani, regia Monica Ciută, scenariul Emanuel Ciocu, scenografia Valeria Cristia și Sânziana Tarța, consultant de specialitate Cristina Sârbu, concepția păpușilor Aurelia Bădulescu

Distribuția: Alexandra Laura Badea, Monica Ciuta, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sarbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian), Monica Buștean (vioară)
_________________________
◼︎ Duminică, 20 septembrie, ora 21:00 – 𝗝𝗨𝗥𝗡𝗔𝗟𝗨𝗟 𝗟𝗨𝗜 𝗥𝗢𝗕𝗜𝗡𝗦𝗢𝗡 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗢𝗘, un musical după „Insula” de Gellu Naum, regia Mihai Măniuțiu, muzica Ada Milea, decorul Adrian Damian, costumele Andrada Chiriac, coregrafia Andrea Gavriliu
_________________________
◼︎ Vineri, 25 septembrie, ora 21:00 – 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎!, o adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion” de Tom Dicillo, regia Peter Kerek

_________________________

🎫 Biletele vor putea fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, care va funcționa în două locații (Teatrul Odeon și Teatrul de Vară din Herăstrău), după următorul program:

– de luni până duminică, între orele 11:30 – 19:00 cu pauză între 14:30 – 15:00 la sediul teatrului din Calea Victoriei nr. 40-42

– în ziua spectacolului, programul Casei de Bilete va fi între orele 11:30 – 14:30, la sediul din Calea Victoriei și între orele 17:00 – 21:00, la Teatrul de Vară din Herăstrău (intrarea Arcul de Triumf).

☎️ Telefon Casa de Bilete: 0738 823 583

Prețul biletelor: 30 lei

🎫 La spectacolele Clasic e Fantastic prețul biletelor este 25 lei (adult) și 15 lei (copil)

ℹ️🎫 Luni, 13 iulie se pun în vânzare biletele pentru spectacolul 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎! (programat Joi, 23 iulie, ora 21:00), urmând ca celelalte bilete să fie puse în vânzare de la săptămână, la săptămână.

_________________________
‼️ℹ️ Spectacolele programate în 𝑺𝒕𝒂𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒂 𝒂 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑶𝑫𝑬𝑶𝑵 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020, astfel că publicul spectator trebuie să respecte în locație următoarele reguli:

– Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
– Spectatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare;
– Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
– Termometrizarea spectatorilor se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;
– Spectatorii sunt rugați să respecte distanța de minimum 1,5 m, conform marcajelor, la accesul în spațiu, la toalete și la ieșirea din Teatrul de Vară;
– Pentru a evita aglomerația și formarea de grupuri, spectatorii sunt rugați să ajungă mai devreme, accesul fiind permis cu o oră înainte de începerea spectacolului.

‼️ Spectatorii sunt rugați să respecte cu strictețe rândul și locul indicate pe bilet, pentru a păstra distanța prestabilită de 2 m.
‼️ Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător.
_________________________
🌧☔️ Teatrul de Vară din Herăstrău, fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

Dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, caz în care contravaloarea biletelor se returnează. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată automat, în termen de 5 zile lucrătoare, în contul din care s-a făcut plata. Spectatorii care și-au procurat biletele de la Casa de Bilete, sunt așteptați la casă pentru returnarea contravalorii.

Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice.
Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
_________________________

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveți grijă unii de ceilalți.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Roșu din București urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Comedie din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top