Teatrul – în aer liber!

Am încercat să urmăresc activitatea principalelor teatre de stat și independente din țară și din București și să vă prezint mai jos o listă a celor care s-au organizat astfel încât să își poată muta măcar o parte din activitate în aer liber. 

Lista este deschisă și sigur va mai suferi modificări întrucât sunt convinsă că este foarte posibil ca și alte instituții de profil să li se alăture în viitorul apropiat.

*ordinea teatrelor este aleatorie, începând cu cele din țară și terminând cu cele din București. 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Toma Caragiu din Ploiești urmăriți pagina lor de facebook

Dragii nostri spectatori mici si mari,
Avem bucuria de a va anunta ca, incepand din aceasta saptamana, vom depasi limitele ecranului care a tinut loc de scena in ultima perioada si ne vom revedea in spatii de joc in aer liber, organizate in conformitate cu normele de protectie si distantare sociala reglementate de autoritati.Reprezentatiile vor fi sustinute in curtea Teatrului de Animatie, situat pe Bd. Independentei, nr.14., numarul maxim de locuri disponibile pentru fiecare dintre cele patru reprezentatii fiind de 35.
Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.
Va asteptam sa redescoperim impreuna emotia unei intalniri mult asteptatate!

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște urmăriți pagina lor de facebook

Dragilor, revenim, în forță, în aer liber, la Grădina de Vară din Parcul Chindia, și toată vara vom fi acolo, în fiecare sâmbătă!

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Alexandru Davila din Pitești urmăriți pagina lor de facebook

Având în vedere creșterea accentuată a numărului de îmbolnăviri cu SARS – COV2 înregistrată la nivelul județului Argeș, evenimentele culturale programate în perioada următoare vor fi suspendate. 😷

📌Î n consecință, atât premiera spectacolului “Cabaretul cuvintelor” cât și manifestările publice organizate la final de săptămână vor fi reprogramate.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Maria Filotti din Brăila urmăriți pagina lor de facebook.

 

La propunerea colectivului artistic și acceptată cu o mare deschidere și satisfacție de către conducerea Primăriei Braila, începand cu 20 iunie vom lansa și derula proiectul TMF ESTIVAL! Spațiul convenit de comun acord cu domnul Primar Viorel Marian Dragomir este parcarea de pe strada M. Eminescu colț cu M. Sebastian unde va fi amenajată o scena profesionistă, modernă și perfect funcțională, chiar și pentru spectacole cu montări deosebite.

Spectacolele cuprinse în TMF ESTIVAL vor fi prezentate săptamânal, de regulă sâmbata, începand cu ora 20.30. Acest proiect este gândit și organizat cu strictețe, respectând toate normele de protecție atât pentru spectatori, cât și pentru personalul teatrului . Perimetrul va fi delimitat și protejat, se va respecta regula distantări fizice, se vor asigura materiale de igienizare, iar accesul publicului se va face la propunerea conducerii Primăriei Brăila gratuit. Pentru o protecție și securizare în plus a spectatorilor dar și pentru păstratea standardelor artistice ale spectacolului de teatru se vor emite invitații în limita locurilor amenajate. Invitațiile vor fi emise de Agenția teatrală și vor fi personalizate cu sector și rând.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galați urmăriți pagina lor de facebook.


PROGRAM COMPLET TEATRU:

 

01.08.2020 – PREMIERĂ: MARELE PREMIU, cu Flavia Călin și Vlad Volfora:21

De: Mimi Brănescu
Regia: Radu Nichifor
Distribuția: Flavia Călin, Vlad Volf
Comedie neagră | 50 min |  Spectacol în aer liber

AFLA DETALII CUMPARA BILETE ONLINE


02.08.2020 – PREMIERĂ: MARELE PREMIU, cu Elena Ghinea și Ștefan Forirora:21

De: Mimi Brănescu
Regia: Radu Nichifor
Distribuția: Elena Ghinea, Ștefan Forir
Comedie neagră | 50 min |  Spectacol în aer liber

AFLA DETALII CUMPARA BILETE ONLINE


08.08.2020 – PREMIERĂ: MARELE PREMIU, cu Petronela Buda și Vlad Ajderora:21

De: Mimi Brănescu
Regia: Radu Nichifor
Distribuția: Petronela Buda, Vlad Ajder
Comedie neagră | 50 min |  Spectacol în aer liber

AFLA DETALII CUMPARA BILETE ONLINE


09.08.2020 – EU RĂMÂN, one-woman show cu Blanca Dobaora:21

Adaptare: Blanca Doba și Luana Hagiu
Regia: Luana Hagiu
Interpretare: Blanca Doba
Comedie | 45 min | Spectacol în aer liber

PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ la Gala HOP, Gala Tânărului Actor – Costinești, 2017 și Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF” în cadrul aceleiași Gale

AFLA DETALII CUMPARA BILETE ONLINE


16.08.2020 – PREMIERĂ: LISELOTTE ÎN MAI, cu Mihaela Lecca-Gorea și Ionuț Moldoveanuora:21

De: Zsolt Pozsgai
Regia: Cătălin Vasiliu
Distribuția: Mihaela Lecca-Gorea, Ionuț Moldoveanu
Comedie | 1 h 30 min |  Spectacol în aer liber

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați reia reprezentațiile cu public în acest weekend, la exact 13 săptămâni de la suspendarea acestora pe fondul pandemiei de coronavirus.

Pentru a respecta în continuare măsurile de limitare a răspândirii virusului și pentru a proteja sănătatea artiștilor și a spectatorilor, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va oferi reprezentații în aer liber în curtea interioară, va asigura distanțele minime de siguranță între public și scenă, dar și între spectatori și va programa doar spectacole cu distribuție mică.

Spațiul de joc amenajat în curtea interioară a Teatrului are o capacitate de 59 de locuri pe scaune pentru public. Prețul unui bilet este de 21 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de preț redus – 10,50 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe bilete.fanitardini.ro sau de la casa de bilete a Teatrului.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Municipal din Baia Mare urmăriți pagina lor de facebook.

Pentru moment, toate spectacolele noastre, inclusiv cele ale secției Păpuși, vor fi organizate pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare, str Crișan nr 8!
 
 
Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane:
 
· la secția dramă, grup de max. 2 pers din aceeași familie
· secția păpuși, grup de max. 3 pers din aceeași familie (cu 1 singur însoțitor, vă rugăm !)
Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)
 
Numărul maxim de spectatori acceptat este 50, vom avea distanțare de 2 m între scaune, din acest motiv trebuie să știm când faceți rezervarea câte persoane vin în grup, pentru o așezare cât mai rapidă a scaunelor.
 

Program casierie:
Marți – Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

 
Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune.
 
Vă rugăm să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care teatrul vi le va pune la dispoziție. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă!

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Nord din Satu Mare urmăriți pagina lor de facebook.

În scurt timp vor fi amplasate două scene, în curtea Muzeului de Artă și în parcul de la Turnul Pompierilor, care vor fi folosite de cele două trupe ale Teatrului de Nord și de Filarmonica „Dinu Lipatti”.

 

Programul spectacolelor Trupei „Mihai Raicu” în luna august:

Sâmbătă 15 august 2020, ora 20.00 – Curtea Muzeului de Artă
ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA adaptare de Radu Sas-Marinescu după Vajda Katalin
Regia: Andrei Mihalache
Coregrafia: Gabriela Tănase
Muzica: Dorin Griguță
Distribuția: Adriana Vaida, Ioana Cheregi, Dana Moisuc, Anca Similar, Alina Negrău, Stelian Roșian, Ciprian Vultur, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru
– preț bilet: 20 lei
—————————
Duminică 16 august 2020, ora 11.00 – Curtea Teatrului de Nord
SCUFIȚA ROȘIE adaptare după Frații Grimm
Adaptarea şi regia: Andrei Mihalache
Scenografia: Alexandru Radu
Coregrafia: Gabriela Tănase
Muzica: Dorin Griguță
Distribuția: Dorina Nemeș/Anca Dogaru, Carmen Frăţilă, Vlad Mureşan, Ciprian Vultur, Alina Negrău, Cristian But, Sergiu Tăbăcaru, Tibor Székely, Andreea Mocan/Roxana Fânață, Lucia Maria Racșan, Crina Andriucă
– preț bilet: 10 lei
—————————
Duminică 16 august 2020, ora 20.00 – Curtea Teatrului de Nord
UN SPECTACOL IMPROVIZAT cu Trupa ImproȘtim
Improvizatori: Andrei Stan, Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete
Coordonator: Andrei Stan
– preț bilet: 20 lei
—————————
Vineri 21 august 2020, ora 20.00 – Curtea Muzeului de Artă
MOARA CU NOROC adaptare după Ioan Slavici
Regia: Andrei Mihalache
Scenografia: Alexandru Radu
Distribuţia: Vlad Mureşan, Dorina Nemeş, Adriana Vaida, Sorin Oros, Ciprian Vultur, Stelian Roşian, Cătălin Mareș, Sergiu Tăbăcaru, Romul Moruțan, Tibor Székely, Alina Negrău, Andreea Mocan, Lucia Maria Racșan, Cristian But, Cosmin Adrian, Flaviu Vonethe, Adi Ilie, Darius Popa, Tudor Mureșan, Darius Soponar, Patric Havrincea, Ionuț Lazin, Ștefan Mureșan, Vasile Chiorean
– preț bilet: 20 lei
—————————
Sâmbătă 22 august 2020, ora 11.00 – Curtea Muzeului de Artă
IVAN TURBINCĂ adaptare după Ion Creangă
Regia: Daniel Vulcu
Scenografia: Oana Cernea
Muzica: Dorin Griguță
Coregrafia: Gabriela Tănase
Distribuția: Ciprian Vultur, Sergiu Tăbăcaru, Sorin Oros, Stelian Roșian, Andreea Mocan, Alina Negrău, Ioana Cheregi, Anca Dogaru, Crina Andriucă
– preț bilet: 10 lei
—————————
Sâmbătă 22 august 2020, ora 20.00 – Curtea Muzeului de Artă
ILUZII de Ivan Vîrîpaev
Regia: Cristian Ban
Traducerea: Bogdan Budeș
Light design: Lucian Moga, Alexandru Dancu
Distribuția: Raluca Mara, Ioana Cheregi, Romul Moruțan, Cătălin Mareș
– preț bilet: 20 lei
—————————
Duminică 23 august 2020, ora 20.00 – Curtea Muzeului de Artă
MOARA CU NOROC adaptare după Ioan Slavici
Regia: Andrei Mihalache
Scenografia: Alexandru Radu
Distribuţia: Vlad Mureşan, Dorina Nemeş, Adriana Vaida, Sorin Oros, Ciprian Vultur, Stelian Roşian, Cătălin Mareș, Sergiu Tăbăcaru, Romul Moruțan, Tibor Székely, Alina Negrău, Andreea Mocan, Lucia Maria Racșan, Cristian But, Cosmin Adrian, Flaviu Vonethe, Adi Ilie, Darius Popa, Tudor Mureșan, Darius Soponar, Patric Havrincea, Ionuț Lazin, Ștefan Mureșan, Vasile Chiorean
– preț bilet: 20 lei
—————————
Vineri 28 august 2020, ora 20.00 – Curtea Teatrului de Nord
PROFESORUL DE FRANCEZĂ de Tudor Mușatescu
Regia: Andrei Mihalache
Decor și costume: Alexandru Radu
Distribuţia: Dorina Nemeș, Alina Negrău, Roxana Fânață/Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Andrei Gîjulete, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Anca Dogaru, Crina Andriucă, Tibor Székely, Carmen Frățilă, Stelian Roșian, Cristian But
– preț bilet: 20 lei
—————————
Sâmbătă 29 august 2020, ora 11.00 – Curtea Teatrului de Nord
PROSTIA OMENEASCĂ: SOACRA CU TREI NURORI adaptare după Ion Creangă şi Anton Pann
Regia: Andrei Mihalache
Muzica originală: Dorin Griguță
Distribuţia: Rora Demeter, Adriana Vaida, Dorina Nemeș, Tibor Székely, Lucia Maria Racșan, Cristian But, Sergiu Tăbăcaru, Alina Negrău
– preț bilet: 10 lei
—————————
Sâmbătă 29 august 2020, ora 20.00 – Curtea Teatrului de Nord
PROFESORUL DE FRANCEZĂ de Tudor Mușatescu
Regia: Andrei Mihalache
Decor și costume: Alexandru Radu
Distribuţia: Dorina Nemeș, Alina Negrău, Roxana Fânață/Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Andrei Gîjulete, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Anca Dogaru, Crina Andriucă, Tibor Székely, Carmen Frățilă, Stelian Roșian, Cristian But
– preț bilet: 20 lei
—————————
Duminică 30 august 2020, ora 20.00 – Curtea Teatrului de Nord
CINĂ CU PROȘTI de Francis Veber
Regia: Daniel Vulcu
Scenografia: Cristian Gătina
Distribuţia: Ciprian Vultur, Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Romul Moruţan, Vlad Mureşan, Alina Negrău, Stelian Roşian
– preț bilet: 20 lei
—————————
 
Informații și bilete:
Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6
Tel.: 0261712106

 

Preț bilete: 20 de lei și 10 lei (la spectacolele pentru copii).

Rezervări și bilete: AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106

Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00, sau cu 2 ore înainte de începerea spectacolului

Purtarea măștii de protecție este obligatorie chiar dacă spectacolele vor fi jucate în exterior, iar spectatorilor le va fi măsurată temperatura. Numărul de locuri este limitat, cu distanțare de 2 m între scaune, astfel rezervările sunt importante pentru organizare.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea urmăriți pagina lor de facebook.

Cu foarte mare dor de spectatori, mulțumindu-vă pentru răbdare și pentru faptul că i-ați urmărit online, actorii Teatrului Anton Pann începând cu acest weekend vă invită la teatru. Spectacolele care se vor ține în amfiteatru, cu respectarea măsurile impuse, vor fi cu INTRARE LIBERĂ.

Putem vorbi în cazul de față de o stagiune estivală. Veți vedea în curând și alte spectacole. Chiar dacă actorii nu s-au putut întâlni cu dumneavoastră în sălile de spectacol, acolo unde este emoție pură, ei au repetat și au lucrat pentru noile producții. Speră că în curând, cu respectarea măsurilor impuse, spectacolele să se reia și în sălile de spectacole. Până atunci sunteți așteptați în amfteatrul de la ”Anton Pann”.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe urmăriți pagina lor de facebook.

Scena din curte este gata!
Repetăm, amenajăm și vă așteptăm din 19 iunie la “TAM de vară” 
Biletele sunt deja disponibile online:

https://www.biletmaster.ro/…/Teatrul-Andrei-Muresanu-Sfantu…

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Regina Maria din Oradea urmăriți pagina lor de facebook.

 
Teatrul Regina Maria își rezervă dreptul de a face modificări în program!
Accesul publicului după începerea spectacolului se va putea face doar la pauză.
Biletele pot fi achiziționate atât online pe www.bilete.ro (începând cu data de 11 iunie), cât și la fața locului începând cu două ore înainte de începerea evenimentului.
Teatrul Regina Maria este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul Județean Bihor.
Reprezentant legal: Elvira Rîmbu
Accesul la filmările spectacolelor care fac parte din arhivă este gratuit. Acestea vor fi transmise on-line pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național din Târgu Mureș – Compania Liviu Rebreanu urmăriți pagina lor de facebook.

Teatrul Național Târgu Mureș a anunțat că reia reprezentațiile cu public. De această dată însă, spectacolele vor avea loc în aer liber, în curtea instituției. În plus, în locul unei distribuții stufoase cu un număr impresionant de actori, piesa de început va fi un one-man show, cu un singur om pe scenă. Este vorba de ”Toate mi se întâmplă numai mie”, după un text aparținându-i lui Mihai Ignat. Biletele la spectacol se pot procura online sau de la casieria instituției, cu o oră înainte de spectacol. Abonamentele stagiunii 2019-2020 rămân valabile şi pot fi folosite pentru achiziţionarea biletelor la acest spectacol. 

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Municipal Bacovia din Bacău urmăriți pagina lor de facebook.

Dragi spectatori, Teatrul Municipal „Bacovia” și Primăria Municipiului Bacău dau startul stagiunii de vară! Ne bucurăm să revenim pe scenă într-un cadru inedit, în amfiteatrul de pe Insula de Agrement, începând din luna iulie.

Biletele vor fi puse în vânzare miercuri dimineața, simultan, la casa de bilete a teatrului și pe pagina de internet, www.teatrulbacovia.ro și pe platforma www.myticket.ro.

Vă recomandăm să achiziționați mai simplu biletele online, evitând astfel un drum la agenția de bilete și în același timp, protejându-vă sănătatea.

Prețul biletelor pentru aceste reprezentanții va fi următorul:

Acces general Dramă: 33 de lei

Acces Animație: 14 lei

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova urmăriți pagina lor de facebook.

🌿se deschide Grădina TNC 🌿🌿

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Municipal Matei Vișniec din Suceava urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Vasile Alecsandri din Iași urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național Aureliu Manea din Turda urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov urmăriți pagina lor de facebook.

Teatrul Sică Alexandrescu joacă în luna iulie la Bastionul Țesătorilor – Bastionul Artiștilor

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad urmăriți pagina lor de facebook.

Duminică, 9 august 2020, ora 20,00 – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

Exerciții de improvizație teatrală și impro cabaret cu actorii Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” și ai Trupei Marionete

Durata: 50 min 

Miercuri, 12 august 2020, ora 20,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Gunoierul” de Mimi Brănescu 

Regie colectivă

Durata: 55 min

Duminică, 16 august 2020, ora 20,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Bagajul cu oameni” după ,,The search for signs of intelligent life in the universe” de Jane Wagner 

Traducerea: Matei Ioan Rotaru 

Dramatizarea: Diana Ioana Licu  

One woman show cu Diana Ioana Licu

Durata: 50 min 

Miercuri, 19 august 2020, ora 20,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Totul despre femei ”  de Miro Gavran,  Distribuția 1  

Regia: Felix Crainicu

Durata:1h40 min

Duminică, 23 august 2020, ora 20,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Apropo, ați chemat pompierii?” – adaptare după ,,Telegrama” de Aldo Nicolaj 

One man show cu Zoltan Lovas 

Regia:  Liana Didilescu

Durata: 50 min 

Miercuri, 26  august 2020, ora 20,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Gunoierul” de Mimi Brănescu 

Regie colectivă  

Durata: 55 min 

Duminică, 30  august 2020, ora 20,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16  – Proiectul ,,Grădina cu teatru”

,,Giulia / Singură acasă” – adaptare după Dario Fo și Franca Rame

One woman show cu Angela Petrean Varjasi 

Regia:  Liana Didilescu

Durata: 50 min

Pentru spectacolele din cadrul proiectului “Grădina cu teatru” prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). 

Spectacolele din cadrul proiectului ,,Teatrul la fereastră” pot fi vizionate gratuit. 

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0257/ 280018, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, acestea pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00.
În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se reprogramează la o dată anunțată ulterior.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Vest din Reșița urmăriți pagina lor de facebook.

 

Teatrul de Vest a găsit soluţia de a-şi prezenta cea mai nouă premieră într-un spaţiu neconvenţional. A încheiat un parteneriat cu Muzeul Banatului Montan, managerul Flavius Bozu îmbrăţişând ideea de a pune la dispoziţie curtea instituţiei pentru un număr, totuşi, restrâns de locuri, astfel încât măsurile de distanţare socială impuse de autorităţi să fie respectate întocmai. Intrarea în sezonul estival chiar favorizează spectacolele în aer liber, multe teatre din ţară reluându-şi reprezentaţiile în tot felul de spaţii neconvenţionale. 

(https://caon.ro/teatrul-de-vest-va-ridica-iar-cortina-dar-la-muzeu/2375124/?fbclid=IwAR3gwLGoxt3ehR9xoKBqo6m8rHw1JfDZTMnC1KbJgn6Z1wOJj4rCiRF64Yc)

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Particular din Brașov urmăriți pagina lor de facebook.

☆ Joi 6 august ora 19.30
“Plăcerile și chinurile adulterului”
Locație Zuze, str Rosiorilor nr 33
 
☆ Joi 13 august ora 19.30
“Două surori mortale”
Locație Zuze, str Rosiorilor nr 33
 
☆ Duminică 16 august
Comedia “Cadavrul”
Festivalul de Teatru Independent “Mituri. Repere. Identitati”. Organizat de
Teatrul Ararat Baia Mare
 
☆ Vineri 21 august
Comedia “4 Femei la Poliție”
Zilele Culturii la Bușteni
 
Rezervări bilete
pentru spectacolele din Brașov
0799.977.357

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Artă din Deva urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroșani urmăriți pagina lor de facebook.

Sâmbătă, 8 August 2020, de la ora 20.00, sunteți așteptați la supercomedia “OPERELE COMPLETE ALE LUI WILLIAM SHAKESPEARE” ale „celui mai apreciat dramaturg”, „cel mai tradus”, „cu cele mai multe interpretări pe scenă şi ecranizări”, WILLIAM SHAKESPEARE.
Tradaptarea îi aparține lui Petre Bokor, regia artistică și scenografia lui Adrian Andone.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere.

Duminică, 9 August 2020, de la ora 19.00, am programat pentru cei mici Spectacolul „Capra cu trei iezi” după povestea lui Ion Creangă, regia Horațiu Ioan Apan.
Povestea ne arată ce pățesc copiii care nu-și ascultă părinții…
Lupul cel viclean își drege glasul și îi păcălește pe ieduți și intră în casă. Singura care scapă de “pofta” lupului este ieduța. La praznic, lupul mănâncă pe nerăsuflate, burta îi explodează și ieduții ies de acolo vii și nevătămați. Ei au fost iertați, iar răul pedepsit. Întreaga poveste o puteți vedea duminică, pe scena amplasată în exteriorul Teatrului.
Prețul unui bilet este de 5 lei pentru copii și de 8 lei pentru adulții însoțitori.

‼️‼️‼️Atenție‼️‼️‼️

Persoanele care vor intra în locul delimitat pentru desfășurarea spectacolului vor fi termoscanate și au obligația de a purta mască de protecție. Deasemenea vor fi respectate toate măsurile necesare împotriva Covid 19 și totodată păstrată distanțarea socială.

Spectacolele vor avea loc doar dacă vor permite condițiile meteo.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani urmăriți pagina lor de facebook.


Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510970 (program: 10.00 – 18.00, de luni până vineri. sâmbătă, 10.00 – 13.00, iar de la ora 18:00 la Amfiteatrul din Complexul Cornișa)

Preț bilet – 15 lei.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.
– Respectarea distanțării de minimum 2m între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Anunț important privind spectacolele în aer liber:
*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru același, sau un alt spectacol ce va fi programat ulterior. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Vasilache din Botoșani urmăriți pagina lor de facebook.

 

Preţul unui bilet este de 12 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacolele în aer liber!

Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa….. dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Stat din Constanța urmăriți pagina lor de facebook.

Teatrul de Stat Constanța dă startul Stagiunii Estivale BestSummerArtFEst, Constanta2020. Spectacole de teatru, concerte, lansări de carte, proiecții de filme spectacole de stand-up comedy și improvizație, spectacole pentru copii.

 

Accesul la spectacolele din Parcul Arheologic va fi pe baza de BILETE ce pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11), la prețul de 30 lei și, cu
reducere, 7,5 lei – bilete pentru elevi, studenți, pensionari.


Programul casei de bilete este marţi – duminică, orele 9:00 – 12:00, 16:00 – 21:00

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Național I.L.Caragiale din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

Din 15 iunie, spectacolele revin la AMFITEATRU TNB, un loc unic în București, aflat deasupra Teatrului Național. În acest moment, Amfiteatrul este singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru, prevăzută cu dotări profesioniste moderne și care îndeplinește condițiile de siguranță ale spectatorilor și artiștilor pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții de siguranță conform normelor de prevenire a răspândirii Covid 19.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările de distanțare socială, din cele 300 de locuri ale Amfiteatrului, sunt oferite spre vânzare publicului doar 60.

Actorii Teatrului Național vor fi personajele principale ale Amfiteatrului în aer liber din această vară, însă din programul pe care vi l-am pregătit nu vor lipsi producțiile independente, concertele, proiecțiile de film și multe alte evenimente culturale.

Stagiunea de vară se va deschide în luna iunie cu spectacole din repertoriul TNB, biletele vor fi puse în vânzare începând de sâmbătă, 6 iunie, simultan, la casa de bilete a teatrului și prin platforma mystage.ro.
Pentru programul spectacolelor din luna iulie, biletele vor fi puse în vânzare sâmbătă, 12 iunie.
 
Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

  • Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

 
Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
 

  • Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
  • Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
  • Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

 
Atenție! La Amfiteatru, vă rugăm să respectați distanța de 2 metri indicată prin locul repartizat fiecărui spectator.

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Biletele se vor pune în vânzare la Casa de bilete a Teatrului Național din București și on-line, pe www.mystage.ro

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Operei Comice pentru Copii din București urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Nou din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

Din respect și grijă față de voi, publicul nostru drag, am ales să ne adaptăm, să ne reînnoim și să ne canalizăm energia spre un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ. O inițiativă cu aer industrial-artistic prin care îmbinăm distanțarea socială și setea de cultură.

Pentru a respecta regulile distanțării sociale impuse de autorități și pentru a evita aglomerația, accesul va fi deschis începând cu ora 19:00. Vom forma grupuri de șase persoane pe care le vom conduce la locurile lor. Vă rugăm insistent să veniți echipați, conform normelor legislative impuse de Guvern, cu mască și mănuși și să nu modificați amplasarea locurilor. Celor care nu respectă aceste reguli nu li se va permite accesul în spațiul destinat spectacolelor.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Unteatru din București urmăriți pagina lor de facebook.

Seri spectaculoase de vară cu povești de savurat sub cerul înstelat  Deschidem stagiunea estivală cu o reprezentație specială Poezia visului, de Miriam Raducanu | unteatru în aer liber 🖤 De văzut și simțit vineri seară, pe 10 iulie, de la ora 21:00, în Sfinții Apostoli nr. 44.

Bilete pe 👉 https://bit.ly/Poezia-visului-openair
👉 https://bit.ly/Poezia-visului2openair
👉 https://bit.ly/Poezia-visului3openair

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Dramaturgilor Români din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Nottara din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Artă din București urmăriți pagina lor de facebook.

📌 BILETE pe Eventbook și mySTAGE

#teatrusubstele
Grădina de vară amenajată în incinta Școlii Italiene Aldo Moro
Str. Sfântul Ștefan nr. 24, sector 2
Vis a vis de Teatrul de Artă București

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Elisabeta din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

Dragii noştri spectatori, suntem bucuroşi să vă anunţăm că Teatrul Elisabeta se pregăteşte să ridice cortina şi să vă întâmpine din nou cu cele mai savuroase comedii. Primele spectacole confirmate în aer liber sunt cele de la Teatrul de Vară din Herăstrău. Vă sfătuim să urmăriţi în continuare site-ul nostru pentru a afla unde vom mai juca vara aceasta.

Vrem să vă mulţumim încă o dată pentru susţinerea pe care ne-aţi oferit-o până acum, pentru fiecare bilet cumpărat, pentru fiecare zâmbet din sală, pentru fiecare spectacol vizionat, pentru gândurile bune, dar şi pentru critici şi mai ales pentru că ne-aţi fost alături în perioada în care am fost forţaţi să ne suspendăm activitatea.

Pentru a respecta recomandările de distanţare socială, sunt oferite spre vânzare doar 500 de locuri din capacitatea locaţiei, cu măsuri de distanţare precum se observă în schema sălii. La intrarea în locaţii se va pune la dispoziţia participanţilor dezinfectat avizat pe bază de alcool pentru dezinfectarea mâinilor, iar personalul teatrului se va ocupa de termoscanarea aleatorie a participanţilor, pentru siguraţa noastră, a tuturor. De-asemenea, purtarea măştii pe toată durata spectacolului este obligatorie. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul, iar distanţa de 1,5 m între persoane este recomandată încă de la intrare în locaţie, în sala de spectacol, la toalete şi la ieşirea din sală. Vrem să vă oferim în continuare o experienţă plăcută şi în siguranţă, ca până acum.

Aşadar, vă aşteptăm cu mare dor la teatru, să ne bucurăm împreună de comediile marca Teatrul Elisabeta alături de actorii voştri favoriţi.

Mai multe detalii găsiţi pe www.TeatrulElisabeta.ro, la numărul de telefon 0727.703.703 sau direct la casa de bilete din bulevardul Regina Elisabeta 45. Casa de bilete este deschisă marţi şi vineri între orele 12:30 – 19:30, iar call center-ul este disponibil de luni până vineri între orele 12:30 – 19:30.

Vă mulţumim! ❤️

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Mic din București urmăriți pagina lor de facebook.

Dragilor, ne-a fost dor de voi și abia așteptăm să ne revedem în august și septembrie, în stagiunea estivală 2020.😍🤩

Teatrul Mic anunță programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfășura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînțeles, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie” după Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă” în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00.

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu.

Biletele pentru reprezentațiile programate la Teatrul de Vară Herăstrău vor putea fi achiziționate în pachete de câte 2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, sau, începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic, în intervalul orar 11:00- 19:00, dar și de la casa de bilete a Teatrului de Vară, în intervalul orar 17:00 – 20:00 doar în ziua spectacolului.
Dar și de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” în intervalul orar: Miercuri- Vineri, orele 10.00 – 19.00; Sâmbătă – Duminică, orele 10.00 – 16.00.

Detalii despre spectacole: https://www.teatrulmic.ro/spectacole/.
Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Evreiesc de Stat din București urmăriți pagina lor de facebook.

Dragi spectatori,

Vă mulțumim pentru toate aceste luni, în care ne-ați fost aproape, în mediul online!

Vă anunțăm, cu bucurie, faptul că vom continua stagiunea de vară, începută cu două săptămâni în urmă, cu următoarele spectacole:

📌 30.07.2020, ora 20.00 – „Stand-up Lechaim“, în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”

📌 06.08.2020, ora 20.00 – „Mazl-Tov… And Justice for all!“, în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”

📌 08.08.2020, ora 19.00 – „De la Caragiale la Șalom Alehem“, participare la Festivalul BUCUREȘTII LUI CARAGIALE (Parcul Cișmigiu)

📌 09.08.2020, ora 19.00 – „Stand-up Lechaim“, participare la Festivalul BUCUREȘTII LUI CARAGIALE (Parcul Cișmigiu)

📌 16.08.2020, ora 20.00 – „Stand-up Lechaim“, în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”

📌 20.08.2020, ora 20.00 – „De la Caragiale la Șalom Alehem“, în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”

📌 27.08.2020, ora 18.00 – „Mazl-Tov & Justice for All!“, în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”

📌 30.08.2020, ora 20.00 – „Actul de căsătorie“, în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”

Evenimentul se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Pentru spectacolele programate în curtea Școlii Italiene ”Aldo Moro”, vom pune în curând biletele în vânzare.

Suntem nerăbdători să ne revedem!

#stagiuneadevarăTES

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Stela Popescu din București urmăriți pagina lor de facebook.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București urmăriți pagina lor de facebook.

Începând cu 4 iulie 2020, în fiecare sâmbătă, vă așteptăm la TEATRUL HERĂSTRĂU, să dăm viață personajelor care aduc veselia și să punem pe fețe, pe lângă măști de protecție, multe zâmbete!

Biletele Stagiunii Estivale 2020 s-au pus în vânzare, atât online, pe https://bilete.teatrultanase.ro/alege-spectacol cât și la casele de bilete ale Sălii SAVOY și Teatrului de Vară HERĂSTRĂU. Costul unui bilet: 25 lei

👉Sala SAVOY – Calea Victoriei nr. 33, București, sect. 1 Tel. 021 315 56 78
Miercuri – Vineri, orele 10.00 – 19.00
Sâmbătă – Duminică, orele 10.00 – 16.00

👉Teatrul de Vară HERĂSTRĂU – intrare Arcul de Triumf Tel. 0762.251.366
Sâmbătă, orele 17.00 – 20.30 (în zilele în care au loc spectacolele)

👉Regulament Acces Herăstrău>> http://bit.ly/3i3ULwm

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Bulandra din București urmăriți pagina lor de facebook.

Teatrul Bulandra se redeschide. Nu cu cele două săli, ci cu spectacole în aer liber. În parcuri, grădini, la festivaluri. Ne revedem curând. Foarte curând. Vă spunem mai jos când, ce și unde, Și, mai ales, de ce. Așadar, pe curând.

 

În luna august:
🎭 Sâmbătă, 1 august | TREAPTA A NOUA de Tom Ziegler, regia Anca Maria Colțeanu | Grădina TVR
🎭 Joi, 13 august | ARTĂ de Yasmina Reza, regia Cristi Juncu | în cadrul Festivalului UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice

În septembrie:
🎭 Duminică, 6 septembrie | TREAPTA A NOUA de Tom Ziegler, regia Anca Maria Colțeanu | Grădina TVR
🎭 Joi, 10 septembrie | TREAPTA A NOUA de Tom Ziegler, regia Anca Maria Colțeanu | Grădina TVR

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu spectacolele din cadrul festivalului „Teatru sub lună” din București urmăriți pagina lor de facebook.

TEATRU SUB LUNĂ
powered by InDArt – festival de artă în aer liber!

LOCATIE: Terasa CoOperativa

Festivalul reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz, blues sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume, sculptură sau o lansare de carte.

Totul pe durata celor 12 zile de festival: 3-26 iulie, de vineri pana duminica, 18-22


Program pe www.teatrusubluna.ro

Bilete pe mystage.ro / iabilet.ro / ambilet.ro / bilete.ro / eventim.ro / eventbook.ro

Bilete se pot rezerva telefonic si achita la Terasa CoOperativa in termen de 24 ore.
Telefon rezervari: 0724304593

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul “Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.Măsuri obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2

Mesajul organizatorilor Festivalului Teatru sub Lună cu privire la partajarea datelor pentru plasarea la mese pe terasa locației CoOperativa în condiții de siguranță:
“Participând la evenimentele din cadrul Festivalului în aer liber TEATRU SUB LUNĂ sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Teatrul InDArt (Asociația Culturală InDArt) cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate.”

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

– Prezentarea la terasa unde se desfășoară festivalul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului sau a piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Organizatorii festivalului își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către voluntarii festivalului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul dedicat festivalului.
– Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în spațiul destinat festivalului, la mese, la toalete și la ieșirea din spațiul festivalului.

Atenție! Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, mesele fiind situate la o distanță de minim 2 m între ele.

LOCURILE SUNT LIMITATE – 80 de locuri la fiecare eveniment

LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției sau dacă se face o rezervare înainte. Bilete se pot achiziționa și la intrare dar doar cu rezervare înainte. Tel: 0724.304.593

Anunț important privind spectacolele de teatru și concertele din cadrul festivalului Teatru sub Lună
*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul festivalului.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Odeon din București urmăriți pagina lor de facebook.

🔖 Deschidem 𝑺𝒕𝒂𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒂 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔:

🗓 ‼️ Începând de joi, 23 iulie, ora 21:00, deschidem 𝑺𝒕𝒂𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒂 din Parcul Regele Mihai I al României (Parcul Herăstrău) și vom juca din dorința de a fi în continuare alături de voi în aceste timpuri delicate prin care trece întreaga omenire.
ℹ️ 𝑺𝒕𝒂𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒂 𝒂 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑶𝑫𝑬𝑶𝑵 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔 va fi deschisă cu spectacolul 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎!, o adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion” de Tom Dicillo, produs de Lemon Sky Production, regia Peter Kerek, cu: Pavel Bartos, Elvira Deatcu, Gelu Nitu, Irina Mazanitis / Cătălina Mustață, Alexandru Papadopol, Paula Niculiță / Alina Berzunțeanu, Marius Damian și Ioan Batinas.
_________________________

🗓 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐓𝐀𝐂𝐎𝐋𝐄𝐋𝐎𝐑 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔:
(23 iulie – 25 septembrie)

◼︎ Joi, 23 iulie, ora 21:00 – 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎!, o adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion” de Tom Dicillo, regia Peter Kerek
_________________________
◼︎ Marți, 4 august, ora 21:00 – 𝗝𝗨𝗥𝗡𝗔𝗟𝗨𝗟 𝗟𝗨𝗜 𝗥𝗢𝗕𝗜𝗡𝗦𝗢𝗡 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗢𝗘, un musical după „Insula” de Gellu Naum, regia Mihai Măniuțiu, muzica Ada Milea, decorul Adrian Damian, costumele Andrada Chiriac, coregrafia Andrea Gavriliu

Distribuția: Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiță, Antoaneta Zaharia, Ionuț Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stanescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaș, Relu Poalelungi, Alex Neagu (tobe)
_________________________
◼︎ Joi, 13 august, ora 21:00 – ℕ𝕒𝕥𝕦𝕣𝕒 𝕞𝕠𝕒𝕣𝕥𝕒 𝕔𝕦 𝕟𝕖𝕡𝕠𝕥 𝕆𝕓𝕖𝕫 de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, scenografia Constantin Ciubotariu

Distribuția: Pavel Bartos, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Stefanescu Oana, Nicoleta Lefter
_________________________
◼︎ Marți, 18 august, orele 10:30 & 18:30 – „Clasic e Fantastic – Copilăria lui Mozart”, un proiect educativ prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 și 10 ani, regia Monica Ciuta, scenariul Emanuel Ciocu, scenografia Sânziana Tarța, consultant de specialitate Cristina Sârbu, concepția păpușilor Aurelia Bădulescu

Distribuția: Alexandra Laura Badea, Monica Ciută, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sarbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian), Monica Buștean (vioară)
_________________________
◼︎ Joi, 20 august, ora 21:00 – 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎!, o adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion” de Tom Dicillo, regia Peter Kerek
_________________________
◼︎ Joi, 3 septembrie, ora 21:00 – 𝙋𝙀𝙎𝘾𝘼𝙍𝙐𝙎𝙐𝙇 de A.P. Cehov, regia Andrei si Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica

Distribuția: Alina Berzunțeanu, Marius Damian, Dan Bădărău, Nicoleta Lefter, Laurențiu Lazăr, Elvira Deatcu, Florina Gleznea, Mihai Smarandache, Gelu Nițu, Cezar Antal
_________________________
◼︎ Vineri, 11 septembrie, ora 21:00 – ℕ𝕒𝕥𝕦𝕣𝕒 𝕞𝕠𝕒𝕣𝕥𝕒 𝕔𝕦 𝕟𝕖𝕡𝕠𝕥 𝕆𝕓𝕖𝕫 de Ion Sapdaru, regia Eugen Făt, scenografia Constantin Ciubotariu
_________________________
◼︎ Duminică, 13 septembrie, orele 10:30 și 18:30 – „Clasic e Fantastic – Copilăria lui Enescu”, un proiect educativ prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 și 10 ani, regia Monica Ciută, scenariul Emanuel Ciocu, scenografia Valeria Cristia și Sânziana Tarța, consultant de specialitate Cristina Sârbu, concepția păpușilor Aurelia Bădulescu

Distribuția: Alexandra Laura Badea, Monica Ciuta, Selina Colceru, Filip Ristovski, Irina Sarbu, Alexandru Unguru, Raluca Ouatu (pian), Monica Buștean (vioară)
_________________________
◼︎ Duminică, 20 septembrie, ora 21:00 – 𝗝𝗨𝗥𝗡𝗔𝗟𝗨𝗟 𝗟𝗨𝗜 𝗥𝗢𝗕𝗜𝗡𝗦𝗢𝗡 𝗖𝗥𝗨𝗦𝗢𝗘, un musical după „Insula” de Gellu Naum, regia Mihai Măniuțiu, muzica Ada Milea, decorul Adrian Damian, costumele Andrada Chiriac, coregrafia Andrea Gavriliu
_________________________
◼︎ Vineri, 25 septembrie, ora 21:00 – 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎!, o adaptare de Peter Kerek după filmul „Living in Oblivion” de Tom Dicillo, regia Peter Kerek

_________________________

🎫 Biletele vor putea fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul Teatrului Odeon, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, care va funcționa în două locații (Teatrul Odeon și Teatrul de Vară din Herăstrău), după următorul program:

– de luni până duminică, între orele 11:30 – 19:00 cu pauză între 14:30 – 15:00 la sediul teatrului din Calea Victoriei nr. 40-42

– în ziua spectacolului, programul Casei de Bilete va fi între orele 11:30 – 14:30, la sediul din Calea Victoriei și între orele 17:00 – 21:00, la Teatrul de Vară din Herăstrău (intrarea Arcul de Triumf).

☎️ Telefon Casa de Bilete: 0738 823 583

Prețul biletelor: 30 lei

🎫 La spectacolele Clasic e Fantastic prețul biletelor este 25 lei (adult) și 15 lei (copil)

ℹ️🎫 Luni, 13 iulie se pun în vânzare biletele pentru spectacolul 𝙻𝚒𝚗𝚒𝚜𝚝𝚎! 𝚂𝚊𝚛𝚞𝚝. 𝙰𝚌𝚝𝚒𝚞𝚗𝚎! (programat Joi, 23 iulie, ora 21:00), urmând ca celelalte bilete să fie puse în vânzare de la săptămână, la săptămână.

_________________________
‼️ℹ️ Spectacolele programate în 𝑺𝒕𝒂𝒈𝒊𝒖𝒏𝒆𝒂 𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒂 𝒂 𝑻𝒆𝒂𝒕𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑶𝑫𝑬𝑶𝑵 @𝐇𝐄𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐔 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020, astfel că publicul spectator trebuie să respecte în locație următoarele reguli:

– Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
– Spectatorii își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare;
– Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
– Termometrizarea spectatorilor se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Nu se va permite accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3°C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;
– Spectatorii sunt rugați să respecte distanța de minimum 1,5 m, conform marcajelor, la accesul în spațiu, la toalete și la ieșirea din Teatrul de Vară;
– Pentru a evita aglomerația și formarea de grupuri, spectatorii sunt rugați să ajungă mai devreme, accesul fiind permis cu o oră înainte de începerea spectacolului.

‼️ Spectatorii sunt rugați să respecte cu strictețe rândul și locul indicate pe bilet, pentru a păstra distanța prestabilită de 2 m.
‼️ Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător.
_________________________
🌧☔️ Teatrul de Vară din Herăstrău, fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

Dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, caz în care contravaloarea biletelor se returnează. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată automat, în termen de 5 zile lucrătoare, în contul din care s-a făcut plata. Spectatorii care și-au procurat biletele de la Casa de Bilete, sunt așteptați la casă pentru returnarea contravalorii.

Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice.
Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
_________________________

Teatrul Odeon este alături de voi în aceste zile delicate, în care vă îndemnăm să aveți grijă unii de ceilalți.

*pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu proiectele Teatrului Roșu din București urmăriți pagina lor de facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
shares