PREMIERĂ la Teatrul Act ♦ Ea și numai ea ♦ regia Alexandru Mâzgăreanu

Spectacolul „Ea și numai ea” de Andrei Ivanov, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, avându-i în distribuție pe Andreea Bibiri și pe Vlad Lință va avea premiera la Teatrul ACT pe 17 și 18 ianuarie de la ora 19.30.

▬ ♦ ▬

”Ea și numai ea” are la bază un text contemporan, extrem de actual și de conectat la realitățile zilelor noastre care tratează problema lipsei de comunicare dintre adolescent și părinte, diferențele dintre generații, trăirile specifice adolescenței, impactul și posibilele consecințe ale comunicării prin intermediul rețelelor de socializare.

”O mamă și fiul ei adolescent, cu toate că locuiesc în același apartament, trăiesc în lumi complet paralele. Lumea virtuală a internetului îi poartă într-un carusel al emoțiilor, iar fiecare ajunge în puncte nebănuite.”Alexandru Mâzgăreanu – regizor

”Ea și numai ea” este un proiect derulat de Teatrul Act și finanțat de Primăria Sectorului 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local. Parteneri media: Radio România Cultural, Revista Amfiteatru, LiterNet, Semne Bune, The Institute, Bookhub.

Autor: Andrei Ivanov
Traducere: Raluca Rădulescu
Regie: Alexandru Mâzgăreanu
Versiune scenică: Alexandru Mâzgăreanu
Distribuție: Andreea Bibiri, Vlad Lință
Scenografie: Dana Petre
Muzica: Alexandru Suciu

▬ ♦ ▬

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
shares